Irinel Columbeanu te invata cum sa faci bani. Ajuta alti oameni!

“Pentru mine, in acest moment al vietii mele este esentiala contributia benefica pe care as putea-o aduce in vietile celorlalti si de aceea am ales sa pornesc acest business colectiv prin care am ambitia sa pot influenta cel putin 100 de romani sa devina milionari in urmatorii cinci ani.” Irinel Columbeanu

Recent Dl. Irinel Columbeanu s-a alaturat celei mai puternice companii de network marketing din lume. Compania s-a lansat in 2008 in Canada si este deja in peste 50 de tari iar in Romania a fost lansata oficial pe 11 septembrie 2015. Organo aduce pe piata noastra produse de cea mai inalta calitate, Premium Gourmet, din domeniul cafelei(ceaiuri, ciocolata calda si suplimente).

12241034_1689031708009658_5702535229841487455_o - CopyCeea ce pune compania pe primul loc in domeniu este infuzia produselor cu cel mai puternic integrator de pe planeta, ciuperca Ganoderma Lucidum (reishi, lingzhi) deasemenea denumita popular si Ciuperca Lui Dumnezeu(mai multe despre aceasta pe google), dar si oportunitatea de a creea un venit rezidual(pasiv). Compania este cu mult peste alte companii iar unul dintre motive este planul de marketing, Acesta a fost conceput cu ajutorul unuia dintre cei mai mari investitori, om de afaceri și autor american de literatură motivațională, Robert Kiyosaki.

12274772_1021326574555576_8195237908082294502_n

Desigur, fiind un om de afaceri, Dl. Columbeanu a studiat de ceva timp acest business si a vazut o buna oportunitate de afacere. O afacere cu un produs care nu necesita explicatie, cu un produs pe care majoritatea oamenilor il cunosc si il consuma si care in plus aduce sanatate printr-un obicei  zilnic deja implementat in vietile oamenilor.

“Mi-ar placea sa cred ca lumea de buna credinta ne va sprijini in acest sens, astfel incat sa crestem sansa unei Romanii mai prospere. Este proiectul meu de suflet ce poate deveni menirea si mostenirea mea”

http://antenastars.ro/star-magazin/irinel-columbeanu-te-invata-cum-sa-faci-bani-care-este-este-reteta-afacerii-perfecte-id26483.html

Detalii despre companie, produse sau afacere pe siteul companiei: Organogold.com

“Doamnelor domnisoarelor si domnilor sa ne bucuram impreuna de succes si sa facem lucrurile sa se intample. Asa sa ne-ajute Dumnezeu” Irinel Columbeanu

Update 1 : Super Saturday 21 noiembrie 2015 

Va asteptam in echipa: www.organogold.com

Cu drag,

Marius Calin

About Marius

Imi place sa daruiesc si de aceea sa ofer si celorlalti, oportunitatile pe care le-am primit.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s