O experiență din Barcelona

Cu două autobuze am mers de cand sunt în Spania și ambele s-au strict la 5-10 minute de când au plecat :)))))

Merg în stația de autobuz, stau o jumate de oră până vine, ma urc în el si când să plătesc șoferul îmi spune: “- Nu se acceptă sumă mai mare de 50€. Poți merge la bancă aici după colț să schimbi bancnota și îl iei pe următorul. ” Bun, ok m-am enervat puțin, era 9:25 dimineața. Merg la bancă, stau după 3 persoane la coadă ajung în față și o rog pe domnișoară să îmi schimbe și mie banii. Mă întreabă, “-aveți cont la noi? ” eu nu, că nu sunt de aici. “-atunci nu va pot schimba… ” Cică nu am dni… Bun deja eram si mai supărat.

Merg peste drum la Mercadona să cumpăr ceva și să schimb banii. Acolo abia au deschis și abia au găsit să îmi schimbe, până au verificat bancnota să nu fie falsă… Si pentru că era mai nouă aparatul de verificat dădea eroare….

Bun. Mi-au schimbat, merg înapoi și văd că următorul bus era la ora 14:30. Bun. Ok. O să merg până la Girona și iau de acolo trenul.

Să vă povestesc.

Am plecat din Banyoles spre Girona să iau trenul apoi spre Barcelona, si nici nu am apucat să ies din oraș și se strică autobuzul. Șoferul trage pe dreapta, toți coborâm si așteptăm să vină următorul.

După 7 minute ne urcăm în următorul și plecăm mai departe.

A doua oară, la întoarcere, aceeași companie, Teisa.

Mă urc eu din Barcelona la ora 20:30, plecăm, după ce trece de stațiile de taxare să intre pe autostradă mergem 1 km si trage pe dreapta. S-a bușit motorul și la ăsta. Sună tipa, conducătoare pe un coleg care se află mai în spate să oprească. Îl explică ceva… nu am înteles mare lucru… Omul îi aduce triunghiul de la el și îl pune în spatele busului. După ce stabilesc ei unde aveam noi nevoie să ajungem ne urcăm în celălalt. Dar acesta nu avea direcția Banyoles, ci Olot, care e în altă direcție. Plecăm și ajungem în Olot. Aici ne dăm jos și luăm alt autobuz spre Banyoles. După două ore jumate am ajuns și eu in Banyoles.

Ceva de genul

About Marius

Imi place sa daruiesc si de aceea sa ofer si celorlalti, oportunitatile pe care le-am primit.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s