program venit pasiv

Salut,

Recent am inceput un program, bine pus la punct, pas cu pas prin care oricine poate ajunge usor, ca peste un an sa primeasca un venit suplimentar pasiv de minim 1000 euro pe luna, pe langa orice alta activitate, job, sau alte proiecte care ne aduc bani. Fiecare este voluntar dar reusita fiecaruia depinde de respectarea promisiunii facute in acest program.

Bineinteles unii cu siguranta vor ajunge mai devreme la venitul acesta prin alte metode. Desigur nu multi au posibilitatea asta iar cei mai multi nu au nici macar jumate din acest venit ca salariu pentru ~8ore/zi , cu siguranta nu pasiv.

Ce veti avea  peste un an depinde de ce facem acum, cati dintre noi vom avea in plus peste 1000 euro/luna? Pentru unii chiar se vor mai si reduce.

Nu stiu daca voi care cititi acest articol si care deja va ganditi sa incercati, dar este bine sa ne gandim, oare ce vom avea peste un an si daca merita sa fac ceva acum.

Acest program nu implica investitii, nu trebuie sa vinzi nimic si i se poate acorda si o ora pe zi din timpul liber. In schimb este nevoie de dedicare. Rezultatele se vor vedea dupa prima luna de implicare si depinde numai de voi.

Pentru cei care sunt hotarati si vor mai multe informatii despre ce este vorba, ne vom intalni,

vom discuta fara sa ne promitem ceva de la inceput si vom decide daca pornim impreuna pe acest program sau nu. Aceste lucruri nu le vom discuta la telefon.

Desigur este nevoie de putina credinta pentru a ma contacta deoarece nu multi au incredere in oameni pe care nu ii cunosc la inceput si bineinteles sunt reticenti/sceptici probabil la ce afla pe internet si este normal sa fie asa. Un alt motiv pentru care discutia o vom avea fata in fata pentru a ne cunoaste. Doar asa putem colabora.

Ca vom fi parteneri sau nu, depinde de amandoi. Doresc sa lucrez bineinteles cu cei mai buni si impreuna sa construim, pentru ca doar impreuna suntem mai puternici si avem in spate oameni cu rezultate exceptionale si dispusi sa ajute.

Nu voi putea da din timpul meu pentru multi, dar cu siguranta pentru cei mai determinati sa faca ceva pentru ei, voi face tot ce pot sa ii sustin si sa ii ajut. Cu acest nucleu de oameni voi lucra activ.

Ce fel de oameni?  In primul rand cei care isi doresc mai mult de la viata si au teluri inalte, la fel ca mine. Aici oamenii potriviti se vor alege  singuri.

Cu o parte dintre prietenii mei am pornit deja pe acest program. Si inclin mereu in a-mi ajuta apropiatii in primul rand. Cei care vor, stiu ce au de facut. Nimic nu este obligatoriu, totul este oprional.

La sectiunea contact se afla emailul meu.

“Micile oportunităţi sunt, de obicei, începuturile unor mari afaceri.”

Marius Calin

Anunțuri

Despre Marius

Imi place sa daruiesc si de aceea sa ofer si celorlalti, oportunitatile pe care eu le-am primit.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la program venit pasiv

  1. Victor zice:

    Buna,Marius eu doresc sa comunicam ampreuna doresc sa ma ajuti si doresc sa te ajut doresc sa fac parte din acest program doresc sa am venit pasiv.ce am de facut ?

  2. nicu zice:

    mail stejeeannicu@yahoo.es , da mi un numar de mobil pls

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s