concursul comoara cumparaturilor (video)

Buna dimineata,

Banuiesc ca deja multi stiti despre concursul cu premii organizat de Lyoness timp de 12 luni, avand premii in valoare de 2 milioane de euro.

Cumparam, inscriem clienti, gasim coduri bonus sau jucam online … sunt 4 variante prin care putem aduna cat mai multe “chei” pentru extragerile lunare. Sansele de a castiga bonusuri intre 20 si 20.000 euro lunar sunt foarte mari.

Exemplu coduri bonus :

GOLD5XR, CHEST9, SHIP7VT, PALM8XE, PIRATEMM, GOLD4ST

Atentie: e posibil ca unele coduri sa dea eroare, asta inseamna ca au expirat, nu mai sunt valabile.

Este un toolbar foarte interesant unde puteti gasi codurile noi de ficare data cand apar. toolbarul il puteti downloada de aici: http://LukasWorld.OurToolbar.com/

Codurile se introduc in pagina cu concursul Vanatorii de comori Lyoness http://www.lyoness.net/key (unde va logati cu aceleasi ca date ca si pe lyoness.ro ), in partea de jos dreapta este buton pentru Validare cod bonus.

Video cu prima extreagere a celor mai mari premii 1×20.000 euro si 3×5000 euro:

http://www.lyoness.tv/videos/126/view

deja sute de romani au castigat la prima extragere, printre care si destui prieteni si cunoscuti de-ai mei deoarece sunt mii de premii de dat

Mult succes !

About Marius

Imi place sa daruiesc si de aceea sa ofer si celorlalti, oportunitatile pe care le-am primit.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to concursul comoara cumparaturilor (video)

  1. Felician BABOS says:

    Buna ziua. Eu sunt menbru Lyoness inscris in Romania dar locuiesc in Franta. Nu am nici o posibilitate sa vad reclamele pentru a gasi codurile deoarece nu prind decat tvri aici cu retelele de televiziune franceze. Sunt alte posibilitati de a gasi codurile? Adresa mea de email este felician_babos@yahoo.com . Merci pentru raspuns…

    • Marius says:

      Buna ziua, recomand sa luați legătura cu sponsorul, sunt sigur că este dornic/ă să vă ajute. Dacă nu aveți un sponsor activ mergeți la sponsorul lui. Cineva din linia superioară vă va ajuta cu multă plăcere. Iar daca chiar nu aveți la cine apela atunci vă voi ajuta cu plăcere.

      Marius Calin.

Leave a comment